Blogs en websites

Verhalen van onderweg.

LAND/REGIO: België
LEEFTIJD KIND(EREN): 2 en 4 jaar

Reen en Ester zijn twee jonge mama's die op zoek waren naar de ideale oplossing om zich vlot te verplaatsen met twee kinderen, in het stad en daarbuiten. Ook het meenemen van extra materiaal, het gebruiksgemak en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij hun zoektocht om de ideale fietscombinatie. Hun verhalen lees je hier:

maisonslash.be/early-adopter/longtail-cargo-bike
esterdepret.be/longtail-cargobike

LAND/REGIO: Nederland > Peking
LEEFTIJD KIND(EREN): 1 jaar en ouder

Familie de Vries fiets met hun tandem gefaseerd richting China. Van Utrecht naar Peking om precies te zijn. Elk jaar komt er dus een etappe bij. Hun avontuur startte in 2014 en ze hebben inmiddels hun derde etappe afgelegd. Voor het laatst met zijn drietjes want als alles goed gaat zijn ze binnenkort met z'n vieren. Hoe hun avonturen verlopen lees je op hun blog. 

utrechtnaarpeking.blogspot.be

LAND/REGIO: Marokko, Spanje, Portugal, Frankrijk, België
LEEFTIJD KIND(EREN): 5 jaar

Nesta gaat graag op safari. Niet met de jeep maar mee op de fiets van mama en papa. In 2016 fietsten Heidi, Steven en Nesta van Marokko naar huis. Woestijn, bergen, kust, warmte, hitte, droogte en nattigheid, van alles wat. Drie jaar eerder gingen ze al op fietsavontuur van Las Vegas naar Canada. 

https://nestafari.wordpress.com 

LAND/REGIO: Nederland, Duitsland,Oostenrijk, Zwitserland, Italië
LEEFTIJD KIND(EREN): 2 en 4 jaar

Family Munsters on the road! De Droom van Heidi en haar man gaat in vervulling: samen met hun twee kinderen naar Rome feitsen. In 2 maanden trappen zij van hun huis in Deurne helemaal tot in Rome. Wil je graag weten hoe hun avontuur verloopt? Volg dan hun blog.

https://munstersontheroad.blogspot.be/ 

LAND/REGIO: Nederland
LEEFTIJD KIND(EREN): 4 en 6 jaar

Dit gezin vindt het leuk om actief bezig te zijn tijdens hun vakanties. Fietsvakanties zijn dus helemaal hun ding. Afgelopen mei trokken ze ondanks de slechte weersvoorspellingen richting Salland. Ter compensatie overnachtten ze in trekkershutten met verwarming.

http://actievevakantiemetkinderen.jouwweb.nl/fietsen-salland-mei-2016