Kom en versterk ons beursteam

In het weekend van 10 en 11 februari 2018 vindt in Flanders Expo Gent de zevende editie van de Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen plaats. Dé place to be voor iedereen die inspiratie, tips en materiaal zoekt om al trappend of stappend de wereld in te trekken. Dichtbij of ver weg, recreatief of toch eerder functioneel het komt allemaal aan bod. Op al je vragen zijn hier antwoorden te vinden. Of misschien heb jij de antwoorden wel?

Zijn jij en je gezin enthousiaste burgers van de Fiets en Wandelwereld? Wil je graag jullie verhaal of ervaringen delen met gelijkgestemden? Dat kan! Het fietsenmetkinderen-team helpt mee bij de organisatie van de beurs. In het bijzonder bij het uitwerken van het spiksplinternieuwe Hicle Family programma. Hicle wat? Hicle Family, afgeleid van 'hiking and cycling as a family'. We mikken hiermee op families met kinderen die hun dagdagelijkse verplaatsingen en vrijetijdsbesteding een actieve invulling geven. En dat binnen de volledige waaier van disciplines: bergklimmen, bergwandelen, wandelen, fietsvakanties en dagdagelijks fietsen. Maar liefst 2000 m² beursoppervlakte volledig in het teken van fietsen en wandelen met kinderen. En ook hier draait alles om beleving, informatie uitwisselen, vergelijken en testen. Niet alleen voor de ouders maar ook voor de kinderen! Meer details over wat er op de beurs te beleven valt volgen nog. Nu alvast een warme oproep aan alle enthousiastelingen die graag ons vrijwillig beursteam willen versterken. Aanmelden doe je via deze link. Geef aan wat 'jouw ding' is, hoe je wil meewerken en wanneer. Wij puzzelen dan alle stukjes bijeen en kijken of jouw aanbod een mooie aanvulling is op het geheel. We danken je graag nu al voor je enthousiasme.

PS: Klinkt leuk maar je voelt je zelf niet aangesproken? Misschien is er iemand in je omgeving waaraan je meteen denkt. Overtuig hen gerust om deel te nemen!

Sfeerbeelden Fiets en Wandelbeurs - Hicle Family

web FWB1715
WI4 7654 1024px
web FWB1755
WI4 7903 1024px
web FWB1717
WI4 8187 1024px
web FWB1708