Kom en versterk ons beursteam in Utrecht!

 In het weekend van 3 & 4 maart 2018 vind in de Jaarbeurs in Utrecht weer de Fiets en Wandelbeurs plaats. Dé place to be voor iedereen die inspiratie, tips en materiaal zoekt om al trappend of stappend de wereld in te trekken. Dichtbij of ver weg, recreatief of toch eerder functioneel het komt allemaal aan bod. Op al je vragen zijn hier antwoorden te vinden. Of misschien heb jij de antwoorden wel? 

Zijn jij en je gezin enthousiaste burgers van de Fiets en Wandelwereld? Wil je graag jullie verhaal of ervaringen delen met gelijkgestemden? Dat kan! Het fietsenmetkinderen-team helpt mee bij de organisatie van de beurs. In het bijzonder bij het uitwerken van het spiksplinternieuwe Hicle Family programma. Hicle wat? Hicle Family, afgeleid van 'hiking and cycling as a family'. We mikken hiermee op families met kinderen die hun dagdagelijkse verplaatsingen en vrijetijdsbesteding een actieve invulling geven. En dat binnen de volledige waaier van disciplines: bergwandelen, wandelen, fietsvakanties en dagdagelijks fietsen. Hier draait alles om beleving, informatie uitwisselen, vergelijken en testen. Niet alleen voor de ouders maar ook voor de kinderen! 

Nu alvast een warme oproep aan alle enthousiastelingen die graag ons vrijwillig beursteam willen versterken. Aanmelden doe je via deze link. Geef aan wat 'jouw ding' is, hoe je wil meewerken en wanneer. Wij puzzelen dan alle stukjes bijeen en kijken of jouw aanbod een mooie aanvulling is op het geheel. We danken je graag nu al voor je enthousiasme.

PS: Klinkt leuk maar je voelt je zelf niet aangesproken? Misschien is er iemand in je omgeving waaraan je meteen denkt. Overtuig hen gerust om deel te nemen!

 

Sfeerbeelden van Hicle Family in Gent 2018