Over ons

Deze website is bedoeld als een trefpunt voor (vakantie)fietsende ouders. Volgens het principe: Voor ouders, door ouders. Op deze plaats vind je veel ervaringen en tips van anderen. Op het forum of de facebookpagina fietsvakantie met kinderen kan je al je vragen kwijt. Daarnaast vind je veel informatie over hoe je zo’n fietsrit of -vakantie met kinderen best aanpakt, wat je allemaal (kan) meenemen, … . 

De mogelijkheden voor fietsvakanties zijn groot en groeiend! Er is inmiddels ook een zeer verscheiden assortiment aan fiets- en kampeermateriaal te verkrijgen. En voor wie het liever kant-en-klaar heeft: er is ook een georganiseerd reisaanbod.

Deze website wil een platform zijn voor de grote behoefte aan informatie op dit gebied. Een site voor fietsende ouders en kinderen, gevuld met de ervaringen en tips van fietsende ouders en kinderen.

Je kunt zelf ook een bijdrage leveren aan deze site. Graag zelfs!
Reisverhalen, foto’s, informatie over fiets- en kampeermateriaal, aankondigingen voor evenementen, links naar websites… alles is welkom! Stuur een berichtje naar de redactie. Bedankt!