Vragen stellen

Iedereen die onze website bezoekt heeft een gemeenschappelijke interesse namelijk fietsen met kinderen. Jij en vele anderen hopen hier een antwoord te krijgen op jullie vragen. Heel wat antwoorden zijn al terug te vinden op de website zelf maar misschien vind jij toch niet wat je zoekt of wil je graag de mening horen van gelijkgezinden. We hopen via deze weg ook aan deze nood tegemoet te komen.

Er zijn twee opties:

  1. Bij de  Facebook groep ‘Fietsvakantie met kinderen’ kan je terecht met al je vragen over met de fiets op reis gaan met kinderen. Gaande van ervaringen met routes tot tips over materiaal en al de rest dat hier mee te maken zou kunnen hebben. Deelnemen aan de verschillende discussies is eenvoudig: je treed toe tot de groep, stelt je vraag of deelt jouw eigen ervaringen. Zolang je niet toegetreden bent tot de groep kan je zelf geen vragen stellen of antwoorden geven.

  2. Op het Forum van de Wereldfietsers is er een afzonderlijke rubriek rond Fietsen met kinderen. De onderwerpen beperken zich hier niet tot enkel fietsvakanties met kinderen maar wordt ruimer opgevat. Hier is het toegestaan om elke vraag gerelateerd aan fietsen met kinderen te stellen. Een forum is een meer gestructureerd platform waar de bijdragen worden gearchiveerd en discussies over langere tijd kunnen verdergaan. 
    Deelname aan het forum vereist een registratie. De achterliggende reden hiervoor is dat het forum gemodereerd wordt. Dit houdt in dat er een forumbeleid is en een moderator die controleert of deze correct wordt nageleefd. Persoonlijkheden die onzin verkopen of ongepast gedrag vertonen worden uitgesloten.

Vond je niet wat je zocht op onze website dan hopelijk wel via één van deze platforms van gelijkgezinden.