Wat heb je nodig?

KINDERFIETSEN

En dan komt het moment dat je kind zijn eigen fiets wil. Bij de ene is dit op zijn vijfde, bij de andere op zijn tiende. Meteen dringt zich de vraag op welke kinderfiets geschikt is. En waar je best rekening mee kan houden?

Read More

FIETSSTOELTJES

Met je kind lekker dicht bij jou op de fiets, waardoor je goed met elkaar kan communiceren. Er zijn twee grote categorieën: fietsstoeltjes voor- en achteraan. Binnen elke categorie zijn er tal van mogelijkheden.

Read More
 

BAKFIETSEN

De bakfiets is de nieuwste trend voor het vervoer van kinderen, zeker in steden. Zowel baby’s als peuters tot zelfs kleuters én je boodschappen of extra bagage kunnen mee in de bakfiets.

Read More 
 

AANHANGFIETSEN

Vanaf en tot welke leeftijd kinderen op een aanhangfiets kunnen rijden, hangt af van de behendigheid en lengte van het kind. En van het type aanhangfiets natuurlijk.

Read More 

FAMILIETANDEMS

Op een bepaald moment is je kind de fietskar of het fietsstoeltje ontgroeid. En dan… meteen op een eigen fietsje? Sommige ouders zoeken eerst een alternatief. De familietandem is zo’n mooie uitvinding dat ie bij veel ouders de juiste snaar weet te raken.

Read More 

LONGTAIL (CARGO)BIKES

Een opkomende trend uit Amerika: een (cargo)fiets met het laadvermogen van een bakfiets en het rijcomfort van een gewone fiets.

Read More
 

DIVERSEN 

Tekst

Read More